Skip links

Web Developer
Web Designer.

Vrei sa colaboram?

Contacteaza-ma!

Telefon

0769430427

E-mail

Damfernando97@gmail.com
70+
Site-uri Construite
85
Logo-uri Construite
20+
Re-Desing Site-uri
100%
Clienti Multumiti

Despre Mine.

Ma numesc Fernando

Lucrand ca editor video unde am acumulat experienta in Vegas pro, Adobe Premiere, Photoshop, Canva si multe altele urmand ca apoi sa lucrez intro firma de It ca Web Developer, M-am decis sa fac pasul spre freelance. Mă ocup și de partea de copyright , logo , bannere , mentenanta website sau întreținere conturi de social media lucrând în prezent ca și freelancer dar și colaborând cu diverse firme de I.T.

Realizez site-uri profesionale pentru firme, institutii, persoane fizice, etc.

Serviciile oferite de mine sunt complete si cuprind toate aspectele legate de realizarea si intretinerea unui site web atragator si profesional

Incepand cu inregistrarea domeniului dorit, continuand apoi cu planificarea, realizarea gazduirea si intretinerea site-ului, pot oferi solutii la preturi accesibile.

Vrei sa colaboram?

Contacteaza-ma!

Telefon

0769430427

E-mail

Damfernando97@gmail.com

Servicii.

Vrei sa colaboram? Crezi că pot să te ajut cu ceva sau ai vreo idee de proiect? Hai să discutăm.

Web Design


Site-urilor dinamice si interactive.

Mentenanta si suport


Actualizare platforme si continut site

Postari Social Media


Conținut de înaltă calitate și atractiv pe conturile dvs. de social media.

Creare Logo-uri


Logo atragator si cu impact vizual

Web Development


Pagina de prezentare/ Magazin Online

Web Development

In ziua de astazi site-ul web reprezinta o necesitate. Site-ul web reprezinta imaginea firmei tale, imagine prin care te poti face cunoscut într-un mediu in plina extindere, mediul on-line. Iar eu te pot ajuta sa-l construiesti!

Web Design

Avand ca principal scop asupra oamenilor, grafic designul se rasfrange asupra unei game largi de domenii.Eu te pot ajuta cu crearea site-urilor web dinamice si interactive folosind cele mai noi tehnologii de design.

Mentenanta si suport

Actualizez platforma și conţinutul site-ului sau blogului tău conform nevoilor tale, pentru a menţine o prezenţă de încredere în mediul online.

Creare Logo-uri

Logo-ul este un aspect esential al succesului unei afaceri. Fiind elementul grafic principal al unei companii, logo-ul este definitoriu pentru imaginea oricarei afaceri. Din acest motiv, un design optim al logo-ului este esential.

Postari Social Media

Creez și postez conținut de înaltă calitate și atractiv pe conturile dvs. de social media. Sunt asistentul virtual de marketing perfect pentru a vă ghida prin social media. Pot să detectez tendințele și să țintesc audiențele cheie.

70+
Site-uri Construite
20+
Re-Desing Site-uri
85+
Logo-uri Construite
100%
Clienti Multumiti

Portofoliu.

Vezi tot

Logo

Ai un proiect? Hai sa discutam.

Explore
Drag